Om os

Vores ambition er at give dig en varm og vedkommende oplevelse, hvor der er kræset for hver enkelt detalje.

Vi elsker moderne design og arkitektur, men vi er også vilde med det klassiske og tidløse. For at give dig et personligt ophold og formidle en uforfalsket følelse af kvalitet har vi skabt et miljø, der emmer af sjæl, og hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne.

Det her er vores personlige definition af luksus. Som moderne forretningsrejsende vil jeg bo på et hotel, som er elegant, komfortabelt, imødekommende og effektivt, men jeg har ikke brug for al den unødvendige overflod og affekterede service, som man stadig ofte forbinder med luksus i traditionel forstand

– Alessandro Catenacci, grundlægger, ejer og CEO for Nobis Hospitality Group

Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ved Tivoli, Hovedbanegården, Rådhuspladsen og det internationalt anerkendte Ny Carlsberg Glyptotek, så du har alle byens største seværdigheder inden for gangafstand og kan nyde hovedstaden til fods. Samtidig kan du gå på opdagelse i og bo omgivet af skandinavisk arkitektur i denne historiske bygning fra 1903.

Indretningen er udformet i samarbejde med den svenske stjernearkitekt Gert Wingårdh, som har hjulpet os med at skabe vores moderne femstjernede luksuskoncept – elegant og tidløst med suveræn komfort og førsteklasses service, men også personligt, skarpt og i trit med tidens trends.

Vi glæder os til at se dig på Nobis Hotel!

Find os

Find vej til Nobis Hotel Copenhagen

Kontakt os

Her finder du kontaktinformation til vores reception, restaurant og team. Vi glæder os til at høre fra dig!

Træning og velvære

Nobis Hotel Copenhagen ønsker at bidrage til dit velvære. I velvære afdelingen finder du en sauna og afkølingspool, hvor du kan køle af efter en tur i saunaen. Bagefter kan du sætte dig og slappe af på vores varme hammam-marmorsten.

Mød vores Concierge

Mød Kasper Poulsen, hotellets Concierge og medlem af Les Clefs d’Or. Med mange års erfaring som Concierge i København byder Kasper muligheden for at gøre jeres ophold til noget helt specielt, og vil hjælpe med at I får mest muligt ud af opholdet.

DIN KØBENHAVNER GUIDE

Nobis Hotel Copenhagen er placeret på en førsteklasses beliggenhed ved siden af Tivoli, Københavns Hovedbanegård, Rådhuspladsen og det international anerkendte Ny Carlsberg Glyptotek. Herfra kan vores gæster nyde komforten ved at være i gåafstand til alt hvad København har at byde på. Du kan også blive indendørs og opleve den skandinaviske arkitektur i vores historiske bygning fra 1903.


Læs mere

SIKKERHED

Sikkerhed er en vigtig del af Nobis Hotel. Her kan du læse mere om vores sikkerhedsarbejde.


Læs mere

ARKITEKTUR OG DESIGN

Indretningen på Nobis Hotel er skabt i samarbejde med Wingårdhs, et af Sveriges mest hyldede arkitektfirmaer, under ledelse af stjernearkitekt Gert Wingårdh. Wingårdhs har tidligere stået bag indretningen af Miss Clara Hotel i Stockholm for Nobis Hospitality Group.


Læs mere

HISTORIE

Nobis Hotel Copenhagen ligger i en historisk bygning på 5.500 kvadratmeter, som blev opført i 1903. Den blev tegnet af arkitekt Martin Borch, som var kongelig bygningsinspektør i København fra 1903 til 1923, og var en af de første betonbygninger i den danske hovedstad. I mange år husede bygningen Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Vi brugte flere år på at lede efter det helt rigtige sted til Nobis Hotel Copenhagen, men så snart vi trådte ind i denne bygning, føltes det helt rigtigt

– Alessandro Catenacci, grundlægger, ejer og CEO for Nobis Hospitality Group


Læs mere

SVANEMÆRKET


Nobis Hotel er stolte af at annoncere et omfattende og engagerende miljøprogram, der har modtaget miljømærket Svanen.


Læs mere