EVENTS PÅ NOBIS HOTEL

Leder I efter et sted i enestående omgivelser med en unik indretning?
Så er Restaurant NOI & The Marble bar det perfekte sted for en festlig middag eller cocktail reception. I den arkitekttegnet restaurant tilbyder vi sæsonbetonet retter med inspiration fra hele Europa.

Vi hjælper jer med at sammensætte lige præcis det arrangement, som I drømmer om.
Restaurant NOI har plads op til 70 spisende gæster. The Marble Bar’s lounge område har plads op til 30 gæster. Herudover har vi tre mindre lokaler, som kan anvendes til f.eks. private middage, workshops eller vinsmagning. Udendørs har vi en idyllisk baggård indrettet med spisepladser, loungemøbler og god musik, som kan nydes hele sommeren.

Se mere om hvad vi kan tilbyde nedenfor eller kontakt os for et tilbud eller en fremvisning.

Plads til arrangementer

The Marble Bar

Marble bar ligger i forlængelse med restaurant NOI i hjertet af København. Baren er omgivet af nordisk design og italiensk marmor, som skaber rammerne for de velsmagende cocktails, iskolde lokal øl eller et glas vintage bobler.

vinkælder

Arranger en intim vinsmagning i vores vinrum og udforsk vores store udvalg sammen med restaurantchefen. Inviter venner, familie eller kollegaer til en smagfuld oplevelse med snacks fra Restaurant NOI.

NOI

Restaurant NOI tilbyder en sæsonbetonet menu med inspiration fra hele Europa. Nyd en symfoni af appetitvækkende retter, med et glas af vores nøje udvalgte vine, i elegante omgivelser.

PRIVAT MIDDAG I CHAMBRE SEPARÉE

Nyd en fantastisk middag med venner, familie eller kollegaer i et smukt indrettet lokale. NOI’s Chambre Separée har plads til 14 spisende gæster. Vi hjælper gerne med at planlægge dit drømme event og sørger for lækker mad, personlig service og et flot opdækket middagsbord med hyggelig belysning.

Kontakt os og lad sammen skabe dit drømme event.


Læs mere
Oversigt over værelser
M2Bestyrelseslokale

Middag

Mingle
Messing21
10
-
-
Ahorn
21
10
-
-
Private dining room
35
14
14

14

Wine cellar
20

-

8
8
Restaurant NOI
238
-
70
-

The Marble Bar


-
-
30