Concierge

Concierge på Nobis Hotel Copenhagen står med glæde til rådighed med information og ideer for at gøre dit ophold på helt specielt. Vi kan hjælpe med information om hvad I kan se og opleve i København og omegn fra indkøbstur over museer og udstillinger til restauranter og meget, meget mere.

Mød vores Concierge

Mød Kasper Poulsen, vores Concierge og medlem af Les Clefs d’Or. Han ser frem til at gøre dit ophold på Nobis Hotel noget helt specielt og hjælper gerne både før og under dit ophold.

De Gyldne Nøgler

De gyldne, krydsede nøgler på Concierge jakken er symbolet på Les Clefs d’Or – den eneste internationale sammenslutning af professionelle hotel Concierges. Nobis Hotel Copenhagen er stolt af at være en del af den prestigefyldte organisation.

Om Les Clefs d’Or

De Gyldne Nøgler bæres af professionelle Concierges, som gennem mange år har opbygget erfaring og netværk i byen, og hele verden. I middelalderen var nøglerne til officielle bygninger og slotte betroet hos Concierge. Som en rejsendes fortrolig hjælper og servicerer en Les Clefs d’Or Concierge deres gæster som ingen anden. Hvis du har en simpel forespørgsel, eller en omfattende udfordring, vil de gøre deres bedste for at hjælpe og leve op til dine forventninger, og vil hjælpe til at dine rejse bliver sikker og behagelig.