BOOK NU

Book direkte online for de bedste tilgængelige priser
2 Voksne - 1 Værelse
Voksne
Børn
Værelse(r)

Nobis Hotel Copenhagen

Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ved Tivoli, Hovedbanegården, Rådhuspladsen og det internationalt anerkendte Ny Carlsberg Glyptotek, så du har alle byens største seværdigheder inden for gangafstand og kan nyde hovedstaden til fods. Samtidig kan du gå på opdagelse i og bo omgivet af skandinavisk arkitektur i denne historiske bygning fra 1903.

Indretningen er udformet i samarbejde med den svenske stjernearkitekt Gert Wingårdh, som har hjulpet os med at skabe vores moderne femstjernede luksuskoncept – elegant og tidløst med suveræn komfort og førsteklasses service, men også personligt, skarpt og i trit med tidens trends.

NOI SOCIAL CLUB

Kickstart din weekend med en fredagsbar – NOI Social Club er tilbage med Cava fra vores partner Laudrup Vin til en skarp pris og lækre drinks fra Marble Bar. Vores gode ven DJ-M sørger for at du ikke kan side stille med vibrerende toner.


Læs mere

Mere fra Nobis Hotel

Restaurant NOI

Restaurant NOI tilbyder en sæsonbetonet menu med inspiration fra hele Europa. Nyd en symfoni af appetitvækkende retter, med et glas af vores nøje udvalgte vine, i elegante omgivelser.

The Marble Bar

Marble bar ligger i forlængelse med restaurant NOI i hjertet af København. Baren er omgivet af nordisk design og italiensk marmor, som skaber rammerne for de velsmagende cocktails, iskolde lokal øl eller et glas vintage bobler.

Møder

Nobis Hotel Copenhagen tilbyder tre moderne og stilrene mødelokaler. Vores to mødelokaler har henholdsvis plads til 10 personer og et tredje 'Chambre separée' med plads til 14 personer – perfekt til intime møder og private middage.

Vær den første til at modtage vores eksklusive tilbud og seneste nyheder direkte i din indbakke.