WELL-BEING PRODUCTS

Vi har udvalgt essentielle produkter fra nogle af de bedste skandinaviske mærker med naturlige ingredienser til vores Nobis Well-being Package. Vi håber, du vil nyde dem og måske finde din egen nye favorit.

Frama | Light Towel

FRAMA Light Towels, fremstillet af 80% økologisk og GOTS-certificeret bomuld samt 20% hør, er kompakte, hurtigttørrende, skånsom mod huden. Let og åndbar håndklæde, en perfekt rejsekammerat.

@framacph

Volant | Essential oils

Nyd de 6 forskellige udvalgte æteriske olier fra Volant under velvære-sessionerne. Helen fra Rave Yoga har udvalgt specifikke olier, som skal løfte din træning. Disse olier kan også anvendes i en diffuser.

@Voltantaroma

AYU | Body Mist (100ml) & Body Oil (50ml)

AYU er et dansk brand med rødder i en holistisk tilgang til sundhed kaldet Ayurveda. Deres lette og fugtgivende mist hjælper med at balancere sindet og sanserne. AYUs body oils er beriget med nærende ingredienser, der arbejder sammen om at opretholde hudens optimale fugtbalance.

@ayu_authenticayurveda

Nuori | Foaming Cleanser (30ml) & Lip treat

Nuori er et dansk hudplejemærke med fokus på naturlige produkter med høj effektivitet. Deres skummende rens fjerner snavs og makeup uden at fjerne hudens naturlige olier.

Nuoris Lip Treat er perfekt til din rejsetaske. Den er fugtgivende med en let tekstur.

@Nuoriskincare

Good Habit Co. | Vitamins

Good Habit Co. skræddersyer vitaminpiller efter dine behov.

Besøg https://www.good-habit.co/en-eu og få nøjagtigt de vitaminer, du har brug for.

@Goodhabit.company