Boblerne

Mousserende vine har været en del af vinhistorien i lang tid og boblerne er ofte samlingspunkt ved fejringer.

Start aftenen med en manér og få en pirrende og boblende start. Vinsmagningen kan også bruges som en lærerig og spændende afslutning på et vellykket møde på Nobis Hotel. Eller også kan smagningen blot nydes, da aftenen bare bliver lidt bedre med mousserende vin.

Der vil blive fokuseret på følgende:

  • De forskellige teknikker og metoder
  • Historien om mousserende vin
  • De 3 største spillere på markedet (Champagne, Crémant og Cava)
  • Naturvinsbølgen og mousserende vin (pet-nat)
  • De forskellige druevarianter

Pris: 500 kr. pr. person

Kontakt info@restaurantnoi.dk for booking af en af vores vinsmagninger. Smagningen kan blive afholdt på både dansk og engelsk.

Konventionel vin versus naturvin

Naturvin er et af de store samtaleemner på mad- og vinscenen i hele Europa. Men hvad er naturvin egentlig og hvad er forskellen mellem konventionel vin, naturvin & biodynamisk og økologisk? I denne smagning vil vise eksempler på alle de forskellige stilarter-

Der vil blive fokuseret på følgende:

  • De forskellige druevarianter
  • Hvorfor er naturvin trendy?
  • Hvad er forskellen på konventionel vin og naturvin
  • Vinens fremtid og kommende tendenser

Pris: 600 kr. pr. person

Kontakt info@restaurantnoi.dk for booking af en af vores vinsmagninger. Smagningen kan blive afholdt på både dansk og engelsk.