BOOK NU

Book direkte online for de bedste tilgængelige priser
2 Voksne - 1 Værelse
Voksne
Børn
Værelse(r)

Nobis Hotel Copenhagen

Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ved Tivoli, Hovedbanegården, Rådhuspladsen og det internationalt anerkendte Ny Carlsberg Glyptotek, så du har alle byens største seværdigheder inden for gangafstand og kan nyde hovedstaden til fods. Samtidig kan du gå på opdagelse i og bo omgivet af skandinavisk arkitektur i denne historiske bygning fra 1903.

Indretningen er udformet i samarbejde med den svenske stjernearkitekt Gert Wingårdh, som har hjulpet os med at skabe vores moderne femstjernede luksuskoncept – elegant og tidløst med suveræn komfort og førsteklasses service, men også personligt, skarpt og i trit med tidens trends.

Spise på Nobis Hotel

NOI

Restaurant NOI tilbyder en sæsonbetonet menu med inspiration fra hele Europa. Nyd en symfoni af appetitvækkende retter, med et glas af vores nøje udvalgte vine, i elegante omgivelser.


Læs mere

MUSIC NIGHTS HOS NOI

NOI inviterer til Music Nights - en aften med god musik og smagfuld mad, der omfavner vores arv som det tidligere hjemsted for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Lad talentfulde musikere skabe den perfekte stemning, uanset om I bare er på udkig efter et par cocktails eller ønsker at fejre aftenen med en middag i godt selskab.


Læs mere

Drink på Nobis Hotel

THE MARBLE BAR

Marble bar ligger i forlængelse med restaurant NOI i hjertet af København. Baren er omgivet af nordisk design og italiensk marmor, som skaber rammerne for de velsmagende cocktails, iskolde lokal øl eller et glas vintage bobler.


Læs mere
Nyhedsbrev

Vær den første til at modtage vores eksklusive tilbud og seneste nyheder direkte i din indbakke.