NOI

Restaurant NOI tilbyder en sæsonbetonet menu med inspiration fra hele Europa. De passionerede kokke hos NOI skaber simple retter med et fokus på lokale råvarer. Nyd en symfoni af appetitvækkende retter, med et glas af vores nøje udvalgte vine, i elegante omgivelser. Restauranten har til huse i det tidligere Kongelige Danske Musikkonservatorium i hjertet af København.

Ved reservation af mere end 8 gæster,

kontakt venligst reservations@nobishotel.dk eller +45 787 414 10

Juleaftens middag

Fejr juleaften hos Restaurant NOI og gå ombord i en 5-retters julemenu med snacks og velkendte julesmage. I et dalende tempo vil snacks, vin og retter falde som snefnug på bordet. Bordet er jeres hele aftenen – I skal blot læne jer tilbage i de behagelige omgivelser og nyde den eksklusive juleaftensmenu komponeret af køkkenchefen, Mads Børgesen.

XMAS SYMPHONY

Nyd jeres julemiddag hos Restaurant NOI med venner og familie.

Køkkenchefen, Mads har kreeret hans version af en 3-retters julemenu, som indeholder både de salte og søde smage fra det velkendte julebord. Du/I kan allerede booke en julemiddag / julefrokost hos Restaurant NOI i smukke omgivelser fra d.20. november.

NYTÅRSMIDDAG HOS RESTAURANT NOI

Byd 2023 velkommen med en eksklusiv nytårsmiddag i smukke omgivelser med dem du holder af.

Vores køkkenchef Mads Børgesen har kreeret en festlig menu af 7-serveringer, som er infuseret med en hemmelig ingrediens. Bliv til midnat og spring ind i 2023 med et glas bobler eller cocktail fra The Marble Bar.

À LA CARTE

Vælg dine favoritter på vores à la carte menu eller lad vores kokke forkæle dig med en symfoni af smagsfulde retter. Læn dig tilbage i de elegante omgivelser og nyd den gode atmosfære med et glas af vores nøje udvalgte vine.

Menu Book bord

FROKOST (12:00 – 17:00)

Forkæl dig selv og andre med en frokost hos Restaurant NOI.
Vi har udvalgt et par af vores favoritter og sammensat en lækker frokost menu.


Menu Book bord

Mere fra Restaurant NOI

NOI's sorte bog

Hvis du er på udgik efter noget specielt så kast et blik på ”den sorte bog”. I denne bog fuld af overraskelser gemmer vi vores magnumflasker og konventionelle vin fra de bedst vinområder og producenter.
(Begrænset antal – kontakt os, hvis du ønsker specifik info)

NOI vinkort

NOI præsenterer et lille udvalg. Vinlisten er sammensat af vine fra de dygtigste producenter, der brænder for at fremvise deres terroir, druer og hårde arbejde igennem vinene. Flere vin er på vej – hold dig opdateret!

Cocktails & Dinner

Start din aften med cocktails i Marble bar, før du nyder din middag på restaurant NOI.

Mød køkkenchefen som svinger dirigentstokken hos Noi, Mads Børgesen.


Mads har flere års erfaring fra både indland og udland. Inden Noi har man kunne smage hans kreationer hos Famo Metro, Mêlée eller Saturne Table Cave i Paris. Mads ønsker at skabe en stemningsfyldt restaurant, som skal være et åndehul for lokale Københavnere med kvalitetsmad i hjertet af København. Mads tryllebinder Noi’s gæster med en middelhavsinspireret fransk køkkenstil. Omhyggeligt udvælger han sæsonens bedste råvarer med kant fra lokale leverandører.

PRIVAT MIDDAG I CHAMBRE SEPARÉE

Nyd en fantastisk middag med venner, familie eller kollegaer i et smukt indrettet lokale. NOI’s Chambre Separée har plads til 14 spisende gæster. Vi hjælper gerne med at planlægge dit drømme event og sørger for lækker mad, personlig service og et flot opdækket middagsbord med hyggelig belysning.

Kontakt os og lad sammen skabe dit drømme event.


Læs mer

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - Fredag 06:30 - 10:30

Lørdag - Søndag 08:00 - 11:00

Frokost

Mandag - Søndag 12:00 - 17:00

Aften

Tirsdag - Lørdag 18:00-24:00

(Køkkenet lukker 22:00)

Kontakt Restaurant NOI +45 78 74 14 00