NOI

Restaurant NOI tilbyder en sæsonbetonet menu med inspiration fra hele Europa. De passionerede kokke hos NOI skaber simple retter med et fokus på lokale råvarer. Nyd en symfoni af appetitvækkende retter, med et glas af vores nøje udvalgte vine, i elegante omgivelser. Restauranten har til huse i det tidligere Kongelige Danske Musikkonservatorium i hjertet af København.

Ved reservation af mere end 8 gæster,

kontakt venligst reservations@nobishotel.dk eller +45 787 414 10

NOI SHARING MENU

Den bedste måde at lære NOI at kende på, er ved at prøve vores "sharing menu". Det er en delevenlig menu, som giver jer muligheden for at smage nogle af NOI’s klassikere. Maden er anrettet, så jeg let og hyggeligt kan dele den mellem jer.


Læs mere

À LA CARTE

Vælg dine favoritter på vores à la carte menu eller lad vores kokke forkæle dig med en symfoni af smagsfulde retter. Læn dig tilbage i de elegante omgivelser og nyd den gode atmosfære med et glas af vores nøje udvalgte vine.

Menu Book bord

FROKOST (12:00 – 17:00)

Forkæl dig selv og andre med en frokost hos Restaurant NOI.
Vi har udvalgt et par af vores favoritter og sammensat en lækker frokost menu.


Menu Book bord

Mere fra Restaurant NOI

NOI vinkort

NOI præsenterer et lille udvalg. Vinlisten er sammensat af vine fra de dygtigste producenter, der brænder for at fremvise deres terroir, druer og hårde arbejde igennem vinene. Flere vin er på vej – hold dig opdateret!

Cocktails & Dinner

Start din aften med cocktails i Marble bar, før du nyder din middag på restaurant NOI.

Mød køkkenchefen som svinger dirigentstokken hos Noi, Szymon.

Szymon er oprindeligt fra Sopot, en skøn lille by i det nordlige Polen.

Szymon er uddannet på den danske Hotel- og restaurantskole og har stået i køkkenet på Famo Metro, Cantina og Charlottehaven. Szymon har en brændende passion for sit håndværk og hans perfektionisme er tydelig i køkkenet. Dette kombineret med mange års erfaring i middelhavskøkkenet, har gjort ham til en ravioli-mester – han laver de flotteste raviolier på rekordtid.

PRIVAT MIDDAG I CHAMBRE SEPARÉE

Nyd en fantastisk middag med venner, familie eller kollegaer i et smukt indrettet lokale. NOI’s Chambre Separée har plads til 14 spisende gæster. Vi hjælper gerne med at planlægge dit drømme event og sørger for lækker mad, personlig service og et flot opdækket middagsbord med hyggelig belysning.

Kontakt os og lad sammen skabe dit drømme event.


Læs mer

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - Fredag 06:30 - 10:30

Lørdag - Søndag 08:00 - 11:00

Frokost

Mandag - Søndag 12:00 - 17:00

Aften

Tirsdag - Lørdag 17:30-24:00

Søndag - mandag 17:30-24:00 (Begrænset menu)

(Køkkenet lukker 22:00)

Kontakt Restaurant NOI +45 78 74 14 00