Tjenerafløser

Restaurant NOI & Nobis Hotel i København søger ”on call”/afløser tjener

Vi leder efter nye kollegaer, som besidder interesse for gastronomi og service.

Er du vant til at arbejde selvstændigt i et højt tempo og har du en lidenskab for at levere en udsøgt service med stor orden og præcision. Du bliver ansigtet ud af til og skal derfor besidde en rar portion imødekommenhed. Vi værdsætter at du er resultatorienteret og har sans for detaljen.

I stillingen, som afløser forventer vi at du er fleksibel og samtidig tør at tage ansvar. NOI har åbent alle ugens dage og du skal derfor kunne arbejde både hverdag og weekend. Det forventes også at du let kan kommunikere på dansk eller engelsk. Erfaring med lignende arbejde på et hotel, restaurant eller café er et stort plus.

Vi kan tilbyde dig et internationalt arbejdsmiljø med talentfulde og engagerede kolleger. Du bliver en del af et stærkt sammenhold, hvor vi løfter i flok. Hos restaurant NOI er der gode udviklingsmuligheder af kompetencer og kvalifikationer.

Ansættelse:
Stillingen er en afløserstilling og der vil derfor forekomme arbejde i morgen- og aftentimerne på både hverdage, weekenden og helligdage. Løn efter overenskomst.

Ansøg i dag:
Udvælgelsesprocessen og interviews finder løbende sted. Bemærk, at ansættelsen kan finde sted snarest.

Send venligst ansøgning og CV på mail til stamos@restaurantnoi.dk
Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe til
Stamos |
+46 735 86 47 39

Nobis Hotel Copenhagen åbnede i 2017, og er et luksushotel med den bedste beliggenhed som nabo til både Tivoli, Københavns Hovedbanegård og Glyptoteket, samt hotellet ligger 5 minutters gang fra Rådhuspladsen.

Hotellet ligger i en smuk og klassisk nyrenoveret ejendom, der førhen husede Det Danske Musikkonservatorium. Indenfor er hotellet nænsomt renoveret med respekt for ejendommens oprindelse. Hotellets interiør og indretning består af skandinavisk højprofileret design.

Vi bestræber os på at tilbyde moderne luksus og personlig betjening og pleje af gæster, som skal have en følelse af at mærke, at vi har et højt fokus på de mindste detaljer.