Nobis Hotel Copenhagen

Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ved Tivoli, Hovedbanegården, Rådhuspladsen og det internationalt anerkendte Ny Carlsberg Glyptotek, så du har alle byens største seværdigheder inden for gangafstand og kan nyde hovedstaden til fods. Samtidig kan du gå på opdagelse i og bo omgivet af skandinavisk arkitektur i denne historiske bygning fra 1903.

Indretningen er udformet i samarbejde med den svenske stjernearkitekt Gert Wingårdh, som har hjulpet os med at skabe vores moderne femstjernede luksuskoncept – elegant og tidløst med suveræn komfort og førsteklasses service, men også personligt, skarpt og i trit med tidens trends.

SUITER & VÆRELSER

Træd ind i en verden af tidløs luksus på Nobis Hotel, hvor hver suite og værelse kunstnerisk kombinerer dansk elegance med moderne komfort. Forkæl dig selv i rum skabt med eksklusive materialer og en skarp sans for design, der imødekommer den sofistikerede gæsts smag. Her er hver detalje en hvisken af luksus, fra bløde tekstiler til panoramaudsigt, som danner rammen om en uforglemmelig oplevelse. Oplev det udsøgte—din oase af luksus venter i hjertet af København.


Udforsk vores suiter og værelser

Spise på Nobis Hotel

Courtyard

Velkommen til den fortryllende Courtyard på Nobis Hotel Copenhagen! Forkæl dig selv med en dybde af fred og nyd forfriskende cocktails midt i den travle by. Med sin rolige atmosfære og fængslende charme tilbyder vores Courtyard den perfekte flugt for dem, der søger afslapning og fornyelse. Opdag kunsten at slappe af i hjertet af København.

NOI

Restaurant NOI tilbyder en sæsonbetonet menu med inspiration fra hele Europa. Nyd en symfoni af appetitvækkende retter, med et glas af vores nøje udvalgte vine, i elegante omgivelser.

Drink på Nobis Hotel

THE MARBLE BAR

Marble bar ligger i forlængelse med restaurant NOI i hjertet af København. Baren er omgivet af nordisk design og italiensk marmor, som skaber rammerne for de velsmagende cocktails, iskolde lokal øl eller et glas vintage bobler.


Læs mere
Nyhedsbrev

Vær den første til at modtage vores eksklusive tilbud og seneste nyheder direkte i din indbakke.