By Niels

Julemiddag

Julemiddag

Nobis Hotel Copenhagen inviterer dig til storslået julemiddag på Restaurant Niels. Nyd en 4-retters middag på vores smukke hotel og fejr jul med os.

Læs mere →
Julemenu

Julemenu

Fra den 24. november til den 22. december serverer Nobis Hotel Copenhagen en storslået julemenu. Kom i julestemning og nyd vores 4-retters julemenu.

Læs mere →
Brunch med Velsmag

Brunch med Velsmag

Gedigne lokale råvarer, kokkens delikatesser, lune retter, hjemmebagt brød og konditorens søde fristelser –Brunch by niels. 

Book bord →

Restaurant Niels

Et både klassisk og moderne køkken, hvor traditionen ligger vores hjerte nær, og det skandinaviske islæt ligger os meget på sinde.

Under køkkenchef Jeppe Foldagers gastronomiske ledelse skiller den nyåbnede Restaurant Niels på Nobis Hotel Copenhagen sig ud som en gourmetrestaurant, som er et besøg værd.

Jeppe Foldager blev rekrutteret fra den anmelderroste restaurant Alberto K i København, hvor han var køkkenchef i fire år. Før det har han gennem ti år arbejdet på en række af Danmarks bedste restauranter og vundet en sølvmedalje i Bocuse d’Or. Vores vision for Restaurant Niels er, at det skal være en gourmetrestaurant, hvor der serveres fransk og nordisk gastronomi med et moderne og personligt kulinarisk udtryk og fokus på førsteklasses råvarer.

Visit Restaurant Niels

Opening hours

Breakfast
Monday - Friday 06.30-10.30

Brunch
Saturday - Sunday 08.00-15.00

Lunch
Monday - Friday 12.00-14.00

Dinner
Monday - Sunday 18.00-21.30

Bar Food
Monday - Sunday 11.00-23.00