NIELS

Et både klassisk og moderne køkken, hvor traditionen ligger vores hjerte nær, og det skandinaviske islæt ligger os meget på sinde.

Under køkkenchef Jeppe Foldagers gastronomiske ledelse skiller den nyåbnede Restaurant Niels på Nobis Hotel Copenhagen sig ud som en gourmetrestaurant, som er et besøg værd.

Jeppe Foldager blev rekrutteret fra den anmelderroste restaurant Alberto K i København, hvor han var køkkenchef i fire år. Før det har han gennem ti år arbejdet på en række af Danmarks bedste restauranter og vundet en sølvmedalje i Bocuse d’Or. Vores vision for Restaurant Niels er, at det skal være en gourmetrestaurant, hvor der serveres fransk og nordisk gastronomi med et moderne og personligt kulinarisk udtryk og fokus på førsteklasses råvarer.

”Det skal være en afslappet gourmetrestaurant, hvor vi serverer retter tilberedt af de absolut bedste råvarer – et sted med en stærk personlighed og masser af glade gæster” – Jeppe Foldager, køkkenchef

Restaurant Niels har plads til 80 gæster, som kan nyde deres måltid i elegante, men uformelle omgivelser med indretning designet af Wingårdhs, Sveriges mest hyldede arkitektfirma, under ledelse af stjernearkitekt Gert Wingårdh.

Menu

Opening hours

Breakfast 06.30 - 10.30

Dinner 18.00 - midnight (kitchen 21.30)

Brunch Sat/Sun 11.30 - 15.00  

Bar menu 11.00 - 23.00 

Cocktails 16.00 - midnight